Consultanță de investiții


Servicii

Finanțări

Soluțiile de finanțare inovatoare sunt specialitatea noastră. În calitate de experți în sectorul financiar oferim un spectru larg de produse și soluții modelate pe nevoile clienților noștri.

Mai multe

Eficiență energetică

Eficiența energetică este modul prin care avem grija de generațiile viitoare, și în același timp o modalitate de a reduce costurile și de a crește profiturile. Am început prin atragerea de parteneri în investiții de capital pentru proiectele de energie regenerabilă din piețele emergente.

Mai multe

Orașe inteligente

Experții estimează că populația urbană de pe întreg pământul se va dubla până în 2050 - ceea ce înseamnă că adăugăm echivalentul a 7 orașe precum New York în fiecare an. Pe măsură ce planeta noastră devine tot mai urbanizată orașele trebuie să devină mai inteligente.

Mai multe

Despre noi

 • 2007

  Începuturile

  Am început cu o echipă tânără de consultanți pregătind documentația necesară pentru obținerea de fonduri europene precum și implementarea acestor proiecte pentru clienții noștri.

 • Martie 2010

  Afilierea la un grup internațional de consultanță

  Tranziția la servicii complete de consultanță financiară a început odată cu afilierea la un grup european de consultanți. M27 este o rețea de consultanți cu expertiză în finanțări și internaționalizare. Integrarea noastră în acest grup ne-a ajutat să dezvoltăm noi servicii și să avem acces la rețeaua existentă de parteneri din întreaga Europa.

 • 2014

  Rebranding

  Activitatea noastră merge către alte direcții și rebranding-ul devine necesar. Suntem acum Finacon, o noua imagine cu aceeași echipă puternică.

 • Fii parte
  Din povestea
  Noastră!

Echipa

Cosmin Drăgoi

Când vorbim despre finanțări ai nevoie de cel mai bun și profitabil sfat. Cosmin este expert în finanțări cu experiență în piețe de capital, tranzacții bursiere, fonduri europene, subvenții naționale. Ajutorul acordat unei afaceri aflate pe linia de plutire o transformă într-o afacere profitabilă și eficientă.

Manuel Avramescu

Focusul nostru pe proiectele de eficiență energetică și dezvoltare sustenabilă este susținut de cunoștințele și expertiza pe care Manuel o are în astfel de proiecte. Activitatea sa în domeniul protecției mediului în cadrul organismelor publice, ONG-uri și companiilor private, atât la nivel național cât și European, îl recomandă ca pe unul din cei mai buni experți din piață în acest domeniu.

Alexandru Drăgoi

Cu expertiză în creșterea afacerilor pe piețe internaționale, Alexandru ajută clienții noștrii să acceseze noi piețe când dezvoltarea afacerilor depinde de aceasta. Abilitățile sale în găsirea unei abordări corecte și identificarea partenerilor potriviți pentru companii sunt un factor de succes pentru clienții noștrii. Din aceste motive Alexandru administrează departamentul de internaționalizare.

Adrian Savu

A strategic thinking professional with more than 15 years experience in financing, internationalization and business analysis, he is a skilled crisis manager as well as a seasoned project developer. His understanding of international legal frameworks and economics and the ability to work within almost any field has made him a great asset to our team.

Alina Popescu

Alina are 10 ani de experienta in organizarea de traininguri, seminarii, conferinte de afaceri. Cresteti cifra de afaceri folosind cel mai puternic instrument de marketing, evenimentele de promovare. Aducerea unui serviciu sau produs in fata unui public direct interesat de acesta va poate scuti bani si timp pretios. Cu ajutorul evenimentelor de promovare/networking va puteti crea o imagine de lider de piata fata de de clientii pe care ii vizati.

Contact

Londra

Alexandru Drăgoi

Telefon: +44 2035 148 189

Adresa: 53-59 Chandos Palace

London W2CN 4HS

E-mail: office@finacongroup.com

Bruxelles

Manuel Avramescu

Telefon: +32 497 203 793

Adresa: Leuvensesteenweg 44

Tervuren, Belgium

E-mail: office@finacongroup.com

Oslo

Adrian Savu

Telefon: +47 466 54 797

Adresa: C.J. Hambros

Plas 2C, 0164, Oslo

E-mail: office@finacongroup.com

București

Cosmin Drăgoi

Telefon: +40 733 115 993

Adresa: 169A Calea Florească

4th floor, Bucharest

E-mail: office@finacongroup.com